Karate

2023.02.24. 09:29

Kölyöksárkányok Viadala Tatán

A tatai Shotokan Kölyöksárkány Sportegyesület 4. alkalommal rendezte meg a Kölyöksárkányok Viadala elnevezésű versenyét, amely az évek során kinőtte a tatai Eötvös József Gimnázium csarnokát, idén a Güntner Aréna Városi Sportcsarnok adott otthont az eseménynek.

kisalfold.hu

A város nevében Michl József, Tata polgármestere mondott köszöntőt, s Molnár Tamás, az IJKA stílusszervezet elnöke is köszöntötte a versenyzőket. A versenyszámokban 27 klub 330 versenyzője 6 küzdőtéren mérte össze tudását, közreműködött 30 bíró, 80 önkéntes, és mintegy 800 vendég szurkolt a helyszínen. A fő stílus a shotokan karate, de volt shito-ryu és fudokan-, wado-ryu egyesület is. 

Komárom-Esztergom vármegyét a következő klubok képviselték a viadalon: Tata: Kölyöksárkány SE; Tatabánya: Vulkán SE, Kerecsen SE, Turul SE, Versus Karate SE; Oroszlány: Raion Dojo, Péter Gábor karatékái; Vértesszőlősi Harcosok Klubja; valamint a komáromi Tempo SE. 

Több mint háromszáz versenyző lépett tatamira. A szőnyegen Kurdi Levente és Nagy Alex. Fotó: Kiss T. J.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában