Négy csapat játszott

2023.02.06. 18:16

Kézilabda – Hajmáskéri első hely Sopronban

Négycsapatos női tornát szervezett a hétvégén a SFAC 1900 kézilabda-szakosztálya.

kisalfold.hu

Nagy csatát hozott a megyei rangadó a kék mezes VKCSK és a SFAC között.

Fotó: Tóth Zsombor

Az I. Ágfalva Kupa néven létrejött esemény azért volt fontos torna a résztvevő csapatoknak, mert így fel tudták mérni, hol tartanak a felkészülésben a tavaszi szezonra. A Hajmáskér különítménye kiemelkedett a mezőnyből, a lányok mindhárom mérkőzésüket megnyerték. 

A többi csapat egyenlő játékerőt képviselt. Ezt bizonyítja, hogy bár a SFAC megnyerte a nyitómeccset, de a sajátos körbeverések miatt a negyedik helyen végzett. A második helyen a pápaiak végeztek, míg a harmadik helyet a győri VKCSK szerezte meg

A SFAC szakosztályvezetője, Mittler Szabolcs által megálmodott torna nagy siker volt a visszajelzések alapján.

Az eredményhirdetésen részt vett többek között Ábrahám Tibor, a SFAC elnöke, Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek elnöke és a SFAC kézilabda-szakosztályának menedzsere, továbbá ifj. Kocsis Tamás, a SFAC alelnök.

A végeredmény: 1. Start SE (Hajmáskér), 2. Kilián DSE (Pápa), 3. VKCSK (Győr), 4. SFAC 1900 SE (Sopron).

A legjobb kapusnak Mittler-Horváth Katát (SFAC) választották meg, a gólkirály pedig Horváth Kitty (Start SE) lett. Kiemelkedő játékáért elismerést kapott Pusztai Boglárka  (VKCSK) és Kovács Ildikó (Start SE).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában