Nem hibázhatnak

2023.01.26. 17:05

Női kézilabda NB I – A sereghajtó otthonában az MKC

Pénteken 18 órakor a Motherson-Mosonmagyaróvár a női NB I-ben a NEKA vendége lesz.

kisalfold.hu

Tóth Nikolett bízik a csapatban.

Fotó: mkcse.hu

Gyurka János együttese az Európa Ligában szerepel, a házigazda ugyanakkor jelenleg sereghajtó a bajnokságban, így a találkozó esélyese egyértelműen a vendéggárda.

"Hetek óta az Európa Ligában szereplő csapatokkal találkozunk, sőt, nemsokára következnek a Bajnokok Ligájának résztvevői, az ETO és az FTC – nyilatkozta Tóth Nikolett, az MKC irányító-átlövője. – Ebben a sorban tehát kivételnek számít a NEKA elleni találkozó, de mi ezt is pontosan ugyanúgy kezeljük, mint az említett mérkőzéseket. A balatonboglári fiatalok játékát alaposan kielemeztük, így felkészülten érkezünk a NEKA csarnokába. Ebben a bajnokságban születtek már váratlan eredmények, sajnos mi is belefutottunk kellemetlen vereségbe, ezért több kisiklást nem engedhetünk meg magunknak. Egyértelműen arra törekszünk, azért dolgozunk, hogy stabilizáljuk a teljesítményünket, ne legyenek hullámvölgyek a játékunkban. Nagyon komolyan vesszük tehát a találkozót, amelyen a sajt játékunkkal szeretnénk dominálni."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában