Maradna a futball közelében

2023.01.31. 15:52

NB II foci - Priskin Tamás gólokkal segítene az ETO-nak

Az NB II-ben szereplő ETO FC Győr 36 éves csatára, Priskin Tamás már látja a pályafutása végét, ami nagyban függ a tavaszi szezonjától – mondta többek között a győriek saját nevelésű csatára az NSO tévének.

kisalfold.hu

Korábbi felvétel

„Ősszel is volt két komoly sérülésem, kevesebbet tudtam pályán lenni. A legfontosabb, amit várok a tavasztól, hogy ezek a sérülések elkerüljenek és a csapat rendelkezésére állhassak. Ha ez rendben lesz, akkor nagyon boldog leszek, mert biztos vagyok benne, hogy akkor az eredmények és a gólok is jönnek majd a részemről.” 

A Rába-partiak két támadót is igazoltak a télen, de Priskin nem félti a helyét. 

„Az egész pályafutásomat jellemezte, hogy volt három-négy játékos a pozíciómban, meg fogok küzdeni a helyemért, ahogy a korábbi évek alatt. Örülök az új játékosoknak, bízom benne, hogy előbbre tudják vinni a klubot.” 

A rutinos csatár reméli, idén elkerülik a sérülések és így még gólokkal lehet csapata hasznára. 

Nyilván fiatalabb már én sem leszek, a pályafutásom már közeledik a végéhez, de addig is arra kell törekednem, hogy tavasszal minél többet legyek a pályán, s ha ott vagyok, segítsem a csapatot. Az ETO-ban nőttem fel, egyik nagy álmom, hogy 2015 után újra az élvonalban léphessek majd pályára az együttessel

– tette hozzá Priskin Tamás, aki játékoskarrierjét követően is maradna a futball közelében. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában