Bajnoki

2023.01.29. 17:39

NB II foci - Mosonmagyaróvári döntetlen Ajkán

A szünetben még a Credobus Mosonmagyaróvár vezetett.

kisalfold.hu

FC Ajka–Credobus Mosonmagyaróvár 1-1 (0-1)
Ajka, Városi Sportcentrum, 400 néző. V.: Gaál Á.

Ajka: Horváth D. – Görgényi, Tar (Molnár Márkó, 82.), Kenderes, Csemer – Tajthy T., Csizmadia Z. (Vogyicska Bálint, 65.) – Doncsecz (Rabatin, 65.), Sejben (Berzsenyi, a szünetben), Gaál B. – Dragóner F. (Szarka Á., 65.). Vezetőedző: Jeney Gyula

Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Papp Sz., Deák I., Horváth K. – Végh B., Korbély (Mayer Á., 77.), Gáncs, Jasarevic (Sajbán, 66.) – Illés D. (Nagy Z., 66.), Szalka (Czingráber, 88.). Vezetőedző: Horváth Csaba. Gsz.: Vogyicska (87.), ill. Horváth K. (43.).

Még péntek este jelentették be, hogy további két játékossal erősödött az óváriak kerete. Vukasovic Marko személyében rutinos, első osztályt is megjárt középpályást sikerült igazolniuk a Lajta-partiaknak. A 32 éves játékos a szerb második vonalból érkezett. Mayer Ádám a Gyirmót második csapatában az idei szezonban már 20 gólnál jár, a 21 éves támadó kölcsönben érkezik fél évre Mosonmagyaróvárra

43. p: Horváth K. futott el a bal oldalon, majd az alapvonalról beadott, Horváth D. azonban elnézte a labdát, ami így a feje felett a bal felső sarokba hullott. 0–1.
87. p: Csemer jobb oldali szöglete után Vogyicska érkezett az ötösön, és futtában, félmagasan a kapu bal oldalába lőtt. 1–1.

Nagyobb helyzetek nélkül telt az első játékrész, ám a szünet előtt egy potyagóllal megszerezték a vendégek a vezetést. A második félidőben növelhette is volna előnyét az Óvár, ám Nagy Z. ziccere kimaradt, ami után aztán egyenlített a hazai csapat, amely a végén el is dönthette volna a meccset, de a kapufa mentett.

Horváth Csaba: – Tudtuk, hogy az Ajka nagy nyomást helyez majd ránk, de a mérkőzés nagyobb szakaszaiban jól bírtuk ezt a nyomást, s jól is kontráztunk egészen nyolcvanöt percig. Kicsivel több pontossággal és precizitással el is dönthettük volna a találkozót, aztán sajnos egy pontrúgásból gólt kaptunk és elveszítettünk két pontot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában