Bajnoki

2023.01.21. 12:43

Férfi kosárlabda NB I - A közvetlen rivális jön Sopronba

Szombaton 18 órától a férfi NB I 5. helyén álló Sopron KC a tabellán egyetlen pozícióval mögötte álló Atomerőműt fogadja. Ősszel a soproniak idegenben legyőzték a paksiakat.

kisalfold.hu

Kosztasz Flevarakisz, az SKC görög edzője a mostani összecsapás kapcsán azt fejtegette, hogy erős, jó ellenfél látogat csapatához. Kiemelte, kulcskérdés a játékot szervező, emellett igen eredményes Edwin, valamint a közelről és távolról egyaránt veszélyes, nemzetközi szinten is rendkívül tapasztalt Eilingsfeld János „féken tartása”. 

Saját csapata kapcsán Flevarakisz elmondta, a csapat légiósának, Andre Jonesnak a héten gyermeke született. Az amerikai hátvéd kihagyott pár edzést, de harcra, játékra kész, Shine-ra viszont továbbra sem számíthat a szakvezetés. Az SKC szakvezetője kiemelte: a várhatóan nehéz mérkőzésen nagyon nagy szükségük lesz fiainak a szurkolók támogatására, akik az eddigi hazai mérkőzéseken is rendre remek hangulatot teremtettek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában