Női labdarúgás

2022.11.04. 08:08

Rangadót játszik az ETO szombaton az MTK ellen

kisalföld.hu

A Simple Női Liga 10. fordulójában rangadón lép pályára az ETO FC Győr, ugyanis az MTK Budapest gárdáját fogadja szombaton 13.30 órától az ETO Park kemping- pályáján. 
Kemény kilencven perc vár Süléékre, ugyanis a tabellán ugyanúgy 22 ponttal álló MTK-t látják vendégül. A fővárosi kék-fehérek eddigi nyolc mérkőzésükből hetet megnyertek, és egyszer játszottak döntetlent. A lányok keményen készültek egész héten, alaposan feltérképezték az ellenfelet, és bíznak benne, hogy szombaton sikerül jó eredményt elérni, amivel elléphetnek az MTK-tól. 
– Első számú célunk a három pont megszerzése, hiszen ez előnyt jelentene az MTK-val szemben a bajnoki döntőért folyó harcban – kezdte Dörnyei Balázs vezetőedző. – Rutinos és fiatal játékosok elegyét alko- tó csapattal fogunk játszani, akik a bajnokságban gólt sem kaptak eddig, tehát nekünk az lenne a feladatunk, hogy megtörjük az ő góltalanságukat. Ehhez fontos lesz a jó helyzetkihasználás és az agresszív játék, illetve hogy a csatáraikat kontroll alatt tudjuk tartani, mert a kapura nagyon veszélyesek. Fontos lesz, hogy jó egyensúly legyen a csapaton belül, tehát a támadójátékunk és a védekezésünk egy egységes egészet mutasson. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában