Asztalitenisz

2022.11.02. 10:06

Para-vb győriekkel a főszerepben

Szvitacs Alexa

November 4. és 13. között Spanyolországban, Granadában rendezik a para asztalitenisz világbajnokságot, ahol magyar színekben hét egyéni versenyző és négy páros lép  az asztalokhoz.
A győri színeket Szvitacs Alexa paralimpiai bronzérmes, Európa-bajnok, Csonka András paralimpiai ezüstérmes Arlóy Zsófia EB-bronzérmes, a Svédországban készülő Berecki Dezső, a győri csapat tiszteletbeli tagja, Bicsák Bettina, illetve Vitsek Iván edző, Vigh Timea gyógymasszőr és Vigh Zsolt szövetségi kapitány képviselik. 
Rajtuk kívül Pálos Péter, a Dunakeszi kétszeres paralimpiai-, világ- és Európa-bajnoka, Major Endre az ATSK Szeged EB-bronzérmese és Marsi Márton (BVSC Zugló), valamint Milos Imre (PingPongvár Budapest) vesznek részt a vb-n.
Egyéni indulók: Pálos Péter, Csonka András, Berecki Dezső, Major Endre, Szvitacs Alexa, Arlóy Zsófia, Bicsák Bettina. Párosok: Szvitacs Alexa–Bicsák Bettina, Berecki Dezső–Csonka András, Csonka András–Szvitacs Alexa, Berecki Dezső–Bicsák Bettina.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában