Labdarúgás

2022.11.09. 20:59

NB II – Hátrányból szerzett pontot a Gyirmót Pécsen

kisalfold.hu

Fotó: PMFC/Facebook

PMFC–Gyirmót FC Győr 1–1 (1–0)

Pécs, PMFC Stadion, 1200 néző. V.: Antal P.

PMFC: Helesfay – Mayer (Gera Z., 63.), Rácz L., Katona L., Hadaró – Szeles (Terbe, 77.) – Kocsis, Kesztyűs, Nikitscher, Harsányi (Svedyuk, 63.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám .  

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi (Major, 62.), Csörgő, Polgár, Hajdú – Vass Á. – Erdei, Kovács M., Nagy P. (Herjeczki, 90.), Medgyes (Berki, 75.) – Simon A. (Berki, 75.). Vezetőedző: Csertői Aurél.

Gsz.: Tóth-Gábor (12., 11-esből), ill. Erdei (59.).

11. p: Vass Á. rossz labda­átvétele után buktatta az elé lépő Kocsist a tizenhatos vonalán belül, a megítélt büntetőből Tóth-Gábor jobbal bal alsó sarokba lőtt. 1–0.

59. perc: Nagy P. adott remek labdát a mögüle lendületből érkező Hajdú elé a bal oldalon, ő pontosan ívelt a középen érkező Erdei felé, aki 6 méterről a kapu bal oldalába fejelt. 1–1.

Összességében megérdemelt pontosztozkodás született.

Weiner Ádám: – Tesztmérkőzés volt a számunkra, hiszen a mezőny egyik legjobban futballozó csapata volt az ellenfelünk. Ez az első félidőben meg is mutatkozott, a szünet után azonban jobban zártak a középpályásaink és egyórai játék után föléjük is kerekedtünk. A játékban fejlődnünk kell, de a mentalitásunkkal elégedett vagyok.

Csertői Aurél: – Rangadó volt a javából, amelyen mindkét csapat a maximumot próbálta kiadni magából. Jó eredménynek tartom a döntetlent, mert ezzel folytattuk sikeres idegenbeli sorozatunkat. A kezünkben volt a mérkőzés eleje, de egy egyéni hiba miatt a hazaiak szereztek vezetést. Utána azonban küzdöttünk az egyenlítésért, amit sikerült is elérnünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában