Tímár távozását követelték a szurkolók

2022.11.10. 07:52

Az ETO-nál egyelőre se eredmény, se játék, se csapat, se...

kisalföld.hu

A Credobus Mosonmagyaróvár szinte egyszer jutott el az ETO kapujáig a szerdai megyei rangadón és azt a helyzetet értékesítve 1-0-ra megnyerte a mérkőzést. A zöld-fehérek - a szintén alsóházi Budafokkal szemben elveszített összecsapás után - három nap alatt a második meccsükön kaptak ki egy kiesőzóna közelében lévő együttestől. Ilyen eredmények után lassan maguk is oda sodródnak, mindössze négy pont választja el őket  a veszélyes helyektől.
Az óvári együttes bravúros győzelmet aratott a szakmai zsákutcába ért ETO ellen. 

Az ősszel a negyedik hazai vereségüket elszenvedő hazaiak hatalmas mezőnyfölényben darálták végig a szerdai mérkőzést, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani a kapuja elé élő falat húzó Mosonmagyaróvárral szemben.   

A hazai szurkolók a meccs végén elégedetlensségükben a mindenütt megszokott szokásos rigmussal jellemezték a hazaiak játékát és Tímár Krisztián vezetőedző távozását követelték. 
A szakember így nyilatkozott a mérkőzés után az ETO honlapján: – Szégyelljük magunkat, mert szinte végigtámadtuk a mérkőzést, de nagyon kevés olyan megoldást és helyzetet láttam, aminél az ellenfél kapusának igazán védenie kellett volna. Az Óvár egyszer jött el a kapunkig, egyből egy helyzetet berúgott. A támadóharmadban mindenféleképp több minőség kell, mert ez már sajnos visszatérő probléma, hogy sokat támadunk, de nagyon kevés gólt rúgunk. Ezen változtatni kell, de nem adjuk fel, továbbra is megpróbáljuk kijavítani a hibákat, amiket látunk, és visszatérőek. Nagyon sajnáljuk a szurkolóinkat, gyorsan össze kell szednünk magunkat, mert hétvégén újra meccs, ahol a legjobbunkat kell nyújtani.

Tizenhat forduló után nyugodt szívvel kijelenthető, az ETO-nál egyelőre se eredmény, se játék, se csapat, se...   

A sor szinte végtelen.

Vasárnap Kozármislenybe látogat a Tímár-legénység.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában