Elfogytak a pályáról

2022.10.11. 17:00

Több Győr-Moson-Sopron megyei csapat félbeszakadt meccséről döntöttek

Hétvégén több alacsonyabb osztályú bajnoki mérkőzés félbeszakadt, illetve elmaradt.

Nem utazott el az ellenfél, elmaradt a meccs Mezőörsön. Fotó: Járeb Jutka

Nem kezdődött el a Mezőörs–Dunaszentpál megyei II. osztályú találkozó, mivel a vendégcsapat a mérkőzés időpontjában nem jelent meg. Emiatt  a megyei igazgatóság versenybizottsága a mérkőzést három  pontját,  3–0-ás gólkülönbséggel a vétlen Mezőörs  javára igazolta. Ráadásként az első ki nem állás miatt a Dunaszentpál csapatát írásbeli megrovásban részesítette, s a mérkőzés elmaradásának vétsége miatt  fegyelmi eljárást kezdeményezett ellene.

Nem voltak elegen

A megyei III. osztály győri B csoportjában a 72. percben szakadt félbe a Győrasszonyfa–Rábaszentmihály mérkőzés. A versenybizottság határozata szerint azért, mert a Rábaszentmihály csapatának létszáma hét fő alá csökkent. A mérkőzés félbeszakításában az is közrejátszott, hogy Rábaszentmihály nem rendelkezett kellő számú cserejátékossal. A találkozót a pályán addig elért 12–3-as hazai győzelemmel írták jóvá.

A dunaszigetiek szerint túlzottan kemény volt a Győrsövényház játéka

Szintén idő előtt ért véget a  mosonmagyaróvári csoportban rendezett Győrsövényház–Dunasziget összecsapás is, melyen szintén a vendégcsapat létszáma csökkent a kötelező alá a 77. percben. A találkozót végül a pályán elért 6–1-es eredménnyel igazolta a bizottság. A vendégek egyébként később a  hazaiak túlzott keménységére panaszkodtak.

Kettő-kettes állásnál, a 70. perc környékén fújta le a játékvezető a Fertőrákos–Markotabödöge mérkőzést a csornai-soproni csoportban. A félbemaradt összecsapással kapcsolatban azonban még  nem született döntés. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában