Rendőrségi felhívás

2024.05.21. 16:27

Áthajtott a piroson és vitte a sorompót a mosonszentmiklósi vasúti átjáróban - Látta az esetet? Jelentkezzen!

A vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztette, keresi a rendőrség.

Kisalföld.hu

Fotó: police.hu

Mosonszentmiklóson, a Radnóti Miklós utcában, a Béke utca felől a Vasút sor irányába közlekedett egy ismeretlen sofőr gépjárműjével május 15-én 15 óra körül. Úgy hajtott be a vasúti átjáróba, hogy figyelmen kívül hagyta a fénysorompó tilos (piros) jelzését, és nekiütközött a mozgásban lévő csapórúdnak, ami ettől letörött.
A balesetet követően az ismeretlen sofőr a járművel adatai hátra hagyása nélkül hajtott el - közölte a rendőrség.

Fotó: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt nyomoz az ismeretlen gépjárművezető ellen.  

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a közlekedési bűncselekmény ismeretlen elkövetőjének beazonosítása érdekében.

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9026 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában