Labdarúgás

2022.10.17. 07:48

NB II foci - Tímár Krisztián helye biztos az ETO-nál a sportigazgató szerint

kisalföld.hu

Mihalecz István és Tímár Krisztián itt a vezetőedző nyári bemutatásán. Fotó: eto.hu

A Szentlőrinc ellen hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el az ETO FC Győr a Merkantil Bank Liga, NB II 12. fordulójában. A zöld-fehérek pontszerzése egészen a hajráig veszélyben volt, Papp Milán fejesével azonban a 83. percben sikerült kiegyenlíteni. Újabb gól már nem született. Az ETO ugyan ismét nem nyert, ezzel a góllal viszont elkerülte, hogy az idei bajnokságban a negyedik hazai mérkőzése után is 0 pont kerüljön a neve mellé. Korábban a Szeged, a Pécs és a Gyirmót is legyőzte a győri stadionban.

A dobogós álmokat szövögető együttes öt fordulóval ezelőtt Ajkán tudott nyerni legutóbb, azóta nem érezte a győzelem ízét. Jelenleg a 11. helyen szerénykedik a táblázaton, 4 győzelem, 4 döntetlen, illetve ugyanennyi vereség áll a neve mellett, miközben 12 gólt lőtt és tízet kapott. A 12-ből is négyet a Siófoknak lőtt, a maradék 11 meccsre mindössze 8 találat jutott. 

Erre a teljesítményre nyilván nem elégséges magyarázat önmagában az, hogy a helyzetek kihasználása nem tökéletes.

A patinás klub elkeseredett szurkolói közül sokan már Tímár Krisztián vezetőedző esetleges menesztését vizionálták.

A Kisalföld ezért a Szentlőrinc elleni mérkőzés után megkérdezte Mihalecz Istvánt, az ETO sportigazgatóját, hogy az öt hete nyeretlen csapatnál várható-e csere a vezetőedzői poszton. A szakember erre nyomatékosan nemmel válaszolt.

Az ETO kedden a Magyar Kupában a Kecskemétet fogadja zárt kapus összecsapáson, a bajnokságban pedig a hétvégén Dorogra látogat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában