Díjazás

2022.10.19. 15:41

A városházán köszöntötték az eredményes győri evezősöket

Hagyomány Győrben, hogy a városvezetés köszönti a nemzetközi és a hazai versenyeken eredményes sportolókat. Az elmúlt hetekben a Győri AC evezősei jeleskedtek a közelmúlt világversenyein.

Szabó Gábor

Fotó: NAGYGABOR

Ennek apropóján Radnóti Ákos, Győr sportért is felelős alpolgármestere fogadta az érintett sportolókat és vezetőket. Mellette Patkás Tamás, a parasport nagykövete is gratulált az evezősöknek.

"Nagy örömünkre a Győri Atlétikai Club több szakosztálya is rendre szállítja a kiemelkedő eredményeket. Jóval korábban bevezettük ezt a szokást, hogy az igazán kiemelkedő teljesítményt elért sportolókat megjutalmazzuk. Az a jó, ha minél gyakrabban tudunk ilyen alkalomból találkozni, mert ez azt jelenti, hogy a győri sport jól teljesít. Nem könnyű ezekben az időkben eredményesnek lenni, de a sport pont erről szól, a kitartásról, illetve arról, hogy áthidaljuk, legyőzzük a nehézségeket. Ebben az evezősök az élen járnak" – kezdte Radnóti Ákos, aki Patkás Tamás szerepéről is beszélt:

"Azt gondolom, Tomi teljesítménye is inspiráló mindenkinek, legyen az ép vagy parasportoló. Ezért gondoltuk úgy, hogy neki is itt a helye, mikor sikeres sportolókat köszöntünk."

 

A díjakat ezúttal az evezősök közül Szabó Bence, Szöllősi Balázs, Fehérvári Eszter és Fazekas Fanni, továbbá Alföldi Zoltán vezetőedző, valamint Papp Oszkár, a GYAC elnöke vette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában