Labdarúgás

2022.09.13. 07:55

Nem győzött a csapat - Varga László vezetőedző távozik a Credobus Mosonmagyaróvár NB II-es csapatától - Frissítve

Kisalföld.hu

Varga László vezetőedzőt új szakember válthatja a kispadon. Fotó: mte.1904.hu

Értesüléseink megerősítést nyertek.

Varga László távozásáról Facebook oldalán tett közzé közleményt a klub.

Ebben méltatták a korábban elért eredményeit, amelynek köszönhetően a csapat feljutott az NB II.-be. Azonban - mint írták - az NB II.-ben 8 fordulót követően 1 győzelemmel, 2 döntetlennel valamint 5 vereséggel a tabella 19. helyét foglaljuk el. A vezetőség éppen ezért úgy döntött, hogy a klubnak új impulzusokra van szüksége, emiatt változtat a vezetőedzői poszton.

Korábban írtuk:

A Kisalföld  információi szerint ma távozik a Credobus Mosonmagyaróvár NB II-es csapatától Varga László vezetőedző.

Úgy tudjuk, a klubvezetés ultimátumot adott két bajnoki fordulóval ezelőtt - a Szentlőrinc és a Dorog ellen 4 pontot kellett volna szerezni - a csapatnak, illetve a vezetőedzőnek. Ezt nem sikerült teljesíteni, hiszen a szentlőrinci döntetlen után a legutóbbi mérkőzésen a vendégcsapat a 92. percben kiegyenlített, így a Credobus összesen 2 pontot szerzett. Ezzel a fiatal szakember sorsa is megpecsételődhetett. Erre utal a mérkőzés után tett nyilatkozata is.

A kék-fehérek újoncként szerepelnek a második vonalban, 8 forduló elteltével 5 ponttal az utolsó előtti, a 19. helyet foglalják el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában