Siófokon győztek Gyurka János tanítványai

2022.08.09. 19:02

Kézilabda – MKC – Önbizalomnövelő győzelem

kisalfold.hu

Siófok–Motherson-Mosonmagyaróvár 25–33 (14–15)

Siófok, felkészülési mérkőzés, 300 néző. V.: Dáné, Marton.

MKC: Szemerey – Mihály, Albek 7/1, Pásztor 3, Ivancok 3, Tóth N. 3, Hajtai. Cs.: Mistina (kapus), Lancz, Faragó 2, Stranigg Zs., Kovács P. 4, Tóth E. 6/1, Sztankovics 1, Bardi 1, Csire 3. Edző: Gyurka János.

Az első percek kicsit feszült, pontatlan kézilabdát hoztak, némi hazai fölénnyel és vezetéssel. A tizedik percben, mosonmagyaróvári időkérést követően először volt előnyben az MKC a találkozón. Nem potyogtak a gólok, hiszen húsz perc alatt 14-szer tudtak csak betalálni a játékosok. Tartotta kétgólos előnyét a Siófok, sőt, már négyre is volt a különbség. Az MKC a félidő hajrájában okos, pontos játékkal kiegyenlített, egy villámgyors támadást követően pedig a vezetést is megszerezte.

Nagyobb iramban kezdődött a második játékrész, amelyben a Motherson-Mosonmagyaróvár volt előnyben. A vezetést elsősorban a sokkal jobb, hatékonyabb védekezésnek köszönhette az MKC. A tesztmérkőzés utolsó negyede ötgólos különbségről kezdődött, a Siófok megpróbált egy hosszú hajrát nyitni, a mosonmagyaróváriak viszont nagyon ügyesen lassították a játékot.

Gyurka János tanítványai szép, értékes és önbizalomnövelő győzelmet arattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában