Bajnoki meccs

2022.05.21. 06:58

Női kézilabda NB I - Győzött a Mosonmagyaróvár, ismét nemzetközi kupameccset játszhat a csapat

kisalfold.hu

MKC–Alba Fehérvár 29–28 (16–15)

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, NB I-es női mérkőzés, 26. forduló, 900 néző. V.: Bóna, Földesi.

Motherson-MKC: SZEMEREY - KOJIC 5, Asanin 5, PÁSZTOR 1, Tóth E. 4/2, KOVÁCS P. 5, STRANIGG ZS. 6/2. Csere: Mistina (kapus), HAJTAI 1, Csekő 1, Török L., Mihály, Milic 1. Edző: Gyurka János.

Alba: Tóth N. Töpfner 1, Boldizsár 2, Varga E., BESSZER 8, Utasi 1, TAKÓ 5. Csere: KUBINA (kapus), Triscsuk, Gerháth K. 3, Bardi 3, OHYAMA 3/2, Szarka 1, Domokos 1, Afentaler. Edző: Józsa Krisztián. Hétméteresek: 6/4, ill. 4/2. Kiállítások: 8, ill. 2 perc.

Gyurka János: – Egy rendkívül nehéz szezont sikerült lezárnunk úgy, hogy elértük az előzetesen kitűzött célunkat. Ismét megmutatta a csapat, hogy helyén van szíve, és az látszott, hogy a végre visszatérő Stranigg Zsófival eredményesen tudtuk alkalmazni a nyitott védekezést. Sok tanulsággal szolgált ez az év, amelyeket nagyon alaposan értékelni kell, hogy a következő szezonban még jobban, még eredményesebben tudjunk dolgozni. A nyolcadik játékosunk, a közönségünk az egyetlen, amely jeles bizonyítványt érdemel.

Józsa Krisztián: – Először is gratulálok a Mosonmagyaróvárnak, és én azt gondolom, hogy meg lehet dicsérni a csapatomat is, mert jó mérkőzést játszottunk. Az MKC nyitott védekezésével az egész találkozó alatt meggyűlt a bajunk. Sokszor felzárkóztunk, de egyenlíteni egyszer sem sikerült, pedig talán az lehetett volna a fordulópont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában