Egy helyszínen minden, ami e-sport

2022.02.18. 20:47

Győrből indult útjára az Országos Gaming Expo - Fotók

A játékipar rugalmassága és innovációja a világjárvány alatt is töretlenül folytatódik. A technológiai újdonságok és az aktuális trendek ezúttal egy egyedülálló programsorozat keretében bárki számára elérhető közelségbe kerülnek.

kisalfold.hu

Forrás: Nagy Gábor / Kisalföld

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, aminek két hónapon keresztül az ország megyeszékhelyei adnak otthont. 

 

A gaming roadshow első állomásána helyszíne Győrben az Olimpiai Sportpark volt pénteken. Minden érdeklődőnek - legyen amatőr játékos, versenyző, kikapcsolódásra és a gaminggel, e-sporttal megismerkedni vágyó - lehetősége volt, hogy kipróbálja magát a különböző videójátékokban, társasjátékokban, videó játékos kompetencia felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban, és fotózkodhattak a Cosplay fotófalnál. Star Wars kiállítás, retro játékok, autószimulátorok sem hiányozhattak a rendezvényről. 

A roadshow keretein belül rendezik meg a FIFA22 országos e-sport versenyt, amely a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) versenykiírása alapján valósul meg.  

A rendezvény szórakoztató és szakmai részéről műsorvezetők, e-sport szakértők és influencerek gondoskodnak, így mindenki megtalálja azokat a területeket, amelyek miatt érdemes ellátogatni az Országos Gaming Expo egyes állomásaira, amelynek főszervezője az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában