sport

2021.11.08. 11:19

Női kézilabda NB I – amikor zöld asztalnál „hengerel” az Audi ETO

Döntött a Magyar Kézilabda Szövetség Versenybizottsága a 2021. november 2-ra kiírt, de koronavírus fertőzés miatt elmaradt Érd – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés két pontjainak sorsáról.

kisalfold.hu

20210926 Győr A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Győri ETO az orosz CSZKA Moszkvát fogadta. Képen: győri szurkolók Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

„A határozat értelmében 10 – 0-val csapatunk kapta meg a mérkőzés pontot.Mint ismeretes csapatunk 2021. november 2-án elutazott Érdre a K&H női kézilabda liga 10. fordulójából előrehozott találkozóra. A helyszínen a hazaiak jelezték, hogy egy játékosuk közvetlenül a mérkőzés előtt pozitív teszteredményt produkált, így csapatunk védelme, és a további fertőzések elkerülése érdekében úgy döntöttek, hogy nem állnak ki a mérkőzésre.

A fentiek ismeretében az MKSZ Versenybizottsága 2021. november 8-i határozatában döntött a két bajnoki pont sorsáról. A bizottság döntése értelmében 10 – 0-ás gólkülönbséggel a győzelmet, és az ezzel együtt a két bajnoki pontot a Győri Audi ETO KC javára írják jóvá. A döntés egyelőre nem végleges, hiszen az elsőfokú határozat ellen az érintett csapatok 15 napon belül fellebbezhetnek” – olvasható a győri zöld-fehérek hivatalos honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában