Magyar éremeső a háromnapos viadalon

2021.09.12. 14:23

Sipőcz Richárd megvédte Európa-bajnoki címét Luxemburgban

A junior Európa-bajnokságon a magyar csapat remek mérleggel, egy arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel a negyedik helyezést szerezte meg az éremtáblázaton. Első lett Oroszország (4, 1, 1), második Franciaország (3, 4, 1), harmadik pedig Grúzia (1, 2, 2).

kisalfold.hu

Forrás: judoinfo.hu

Az egyéni küzdelmek utolsó napján, szombaton elkápráztattak bennünket fiataljaink. A nehézsúlyúak versenyében a címvédő Sipőcz Richárd gondoskodott róla, hogy ismét az ő nevével kezdődjenek a tudósítások: akciódús, olykor igen látványos judóval, a riválisoknak esélyt sem adva menetelt a hatodik korosztályos Európa-bajnoki aranyérméig – számolt be a junior Európa Bajnokságról összeállított tudósításában a judoinfo.hu.

Gyimes Nikolett tanítványa kétszer lett ifjúsági, kétszer U23-as és immár kétszer junior Európa-bajnok is, a Széchenyi Egyetem SE judósa néhány hét múlva a világbajnokságon búcsúzhat el a húsz évnél fiatalabbak korcsoportjától.

Farkas Szilviának (78 kg, Győri AC) nem alakult ilyen jól ez a nap egy vereséggel volt kénytelen búcsúzni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában