bajnoki

2021.09.25. 09:34

NB I foci – Vereség hazai pályán: Gyirmót-Honvéd 2-4 – fotók

A Budapest Honvéd 4-2-re nyert a sereghajtó Gyirmót otthonában a hetedik fordulójában szombaton.

kisalfold.hu

Gyirmót FC Győr– Budapest Honvéd 2-4

Alcufer Stadion

Továbbra is győzelem nélkül a gyirmóti csapat.

További eredmények – OTP Bank Liga, NB I

ZTE–Paks 2–5

MTK–Mezőkövesd 1–0

MOL Fehérvár–Puskás Akadémia 0–0

Vasárnap

Kisvárda–DVSC 2–1

FTC-Újpest 3–1

Előzetes – Több tekintetben is az első élvonalbeli győzelmére készül a Gyirmót a Honvéd ellen. Egyrészt a 2016/17-bajnokságban egy döntetlen mellett két vereséget szenvedett a piros-feketéktől, tehát még soha nem győzte le a fővárosi alakulatot, másrészt a jelenlegi bajnokságban még nyeretlen, ezért Gyirmóton azt szeretnék, ha a kispestiek ellen megtörne a rossz sorozat.

Csertői Aurél, a Gyirmót vezetőedzője: „Készülünk a Honvéd ellen és arra is, hogy megszerezzük az első győzelmünket. A megszerzett pontok tekintetében van egy kis hiányérzetünk, a jelenleginél azért több pontra számítottunk. Igyekszünk is ezen javítani. A Honvéd egy erős csapat, jó játékosokból áll, nem lesz egyszerű feladatunk ellenük, éppen ezért valamennyi futballistámtól százszázalékos teljesítményt várok. Ha ez sikerül, akkor vélhetően örülhetünk majd a mérkőzés végén. Mindenki akar, mindenki bizonyítani szeretne, erre nem lehet panaszunk. Nyilván a hosszú nyeretlenségi sorozat egy kicsit frusztrálttá tesz bennünket, de azon vagyunk, hogy úrrá legyünk a nehézségeken és a Honvéd elleni találkozóra koncentráljunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában