Labdarúgás NB II

2021.02.21. 10:29

Hiába a fogadkozás, az ETO pont nélkül tér vissza Nyíregyházáról – videón nézhetik a teljes meccset, galéria

Rossz szériában: az ETO az utolsó három meccsen mindössze egyetlen pontot szerzett.

kisalfold.hu

Fotó:

Végeredmény:

Nyíregyháza Spartacus–ETO FC Győr 1–0 (0-0)

Gólszerző: (Gresó 52.)

Videón a teljes meccs

Előzetes

Nyíregyháza Spartacus–WKW ETO FC Győr 0-0

Nyíregyháza, Városi Stadion, 14.00. V.: Farkas T.

„Az elmúlt két mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy terveztük. A Soroksár elleni vereség után szerettünk volna a Dorog ellen győztesen levonulni a pályáról. Ez nem sikerült, mert nagyon szétszórtak voltunk. Úgy gondolom, örülhettünk az egy pontnak, de most ezen a héten már előre kellett tekintenünk. Megpróbáltunk a fejekben rendet tenni, kicsit más irányt próbálunk venni.

A heti edzésmunkával elégedett vagyok, remélem, ez hétvégén a Nyíregyháza ellen vissza is köszön, meg tudjuk mutatni, hogy változott a csapat akár hozzáállásban, akár mutatott játékban. Egy olyan ellenféllel állunk szemben, amely nagy tervekkel indult a nyáron, akár még a feljutásban is reménykedett, de ehhez képest annyira nem szerepelt jól. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy hazai pályán nagyon veszélyes a Nyíregyháza, kemény meccsre készülünk” – emelte ki Csató Sándor vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában