Helyi sport

2018.02.05. 15:28

Hat érkező és négy távozó a Soproni VSE-nél

Az SVSE NB II-es játékoskeretébe szinte minden posztra érkezett új labdarúgó.

Páder Vilmos

 Szabó Viktor rutinos csatárt Ceglédről igazolták, korábban a Vác és a Diósgyőr csapatában játszott, a borsodi együttesben 57-szer szerepelt az élvonalban. Kitl Krisztián középpályás Diósgyőrből érkezett kölcsönbe, korábban a Kecskemét és a Budapesti Honvéd játékosa volt. 


A legjobban a védelem erősödött. Kunsági Roland, az FTC, a Honvéd és a Győri ETO korábbi kapusa a szezon végéig írt alá, Varga Róbert nagy NB I-es rutinnal rendelkező védő, valamint Czingráber Máté az SC Sopron saját nevelésű játékosa, aki a Budapesti Vasastól érkezett és két és fél évre kötelezte el magát a klubhoz. Szintén SC Sopron nevelésű az 1998-as születésű, tehetséges Tóth Dávid, aki az SVSE-től érkezett a Swietelsky Haladáshoz, majd kölcsönbe visszakerült szülővárosába. 


A távozók listája is gyarapodott. Korábban távozott már Kulcsár Kornél és Varga Szabolcs, a nevezett játékosoknak lejárt a szerződésük. Az újabb távozó Ágh Zoltán és Kokenszky Norbert, mindkét játékosnak élő szerződése volt, de közös megegyezéssel távoztak a klubtól. Ágh Zoltán Szlová- kiába szerződött, Kokenszky a hírek szerint Budafokra.


Komoly fejtörést okoz a sérültek helyzete Bekő Balázs vezetőedzőnek. A listát Sifter Tamás csapatkapitány vezeti, valamint Szabó László és Bor Dávid szerepel rajta, kisebb sérüléssel bajlódik Fazakas Géza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában