Helyi sport

2017.11.13. 13:45

NB II foci - Az SVSE elküldte Németh Szabolcs edzőt

Klubunk szerződést bontott Németh Szabolcs vezetőedzővel - jelentette be a csapat Facebook oldalán.

kisalfold.hu

Edző nélkül a Soproni VSE

Közös megegyezéssel szerződést bontott tegnap Németh Szabolcs, az NB II-es Soproni VSE vezetőedzője és a futball kft. A fiatal szakember távozása után egyelőre üres a soproni kispad.


A változások kapcsán megkerestük az érintetteket, hogy röviden értékeljék az elmúlt időszakot. Németh Szabolcs vezetőedző készségesen állt lapunk rendelkezésére.


– Tanulságos időszakon vagyok túl, az elmúlt hónapokból sokkal többet tanultam, mint a sikeres dorogi időszakomban. Úgy gondolom, a későbbi kar- rierem során ezeket fogom tudni hasznosítani. Igazából a játékosok hozzáállásával nem volt baj, ők mindent megtettek az edzéseken a jó eredményekért. Az SVSE-nek sok sikert kívánok a jövőben.


A közvélemény által a lehetséges utódnak tartott Németh Zoltán, az SC Sopron szakmai vezetője végül nem kapott hivatalos felkérést a posztra a lila-fehéreknél. Ellenben az eddigi pályaedző, Bánfalvi Zsolt igen, de ő is rövid gondolkodási időt kért.


Az SVSE jelenleg az utolsó helyen áll a Merkantil Bank NB II-ben.


Korábban - Közös megegyezéssel szerződést bontott Németh Szabolcs vezetőedzővel a Soproni VSE. A klubvezetés később dönt az új vezetőedző kinevezéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában