Helyi sport

2017.10.29. 20:24

NB II foci - Nagy verést kapott a Mosonmagyaróvár, gól nélkül az ETO

Döntetlen a Gyirmót-Sopron meccsen.

Gyirmót FC Győr–Soproni VSE 0–0

Gyirmót, 370 néző. V.: Barna G.


Gyirmót:  Rusák – Achim, Lengyel, Lázár, Présinger – Varga, Kiss M., – Szegi (Sandal, 64.), Nagy P. (Paku, 72.), Stieber (Czár, 78.) – Simon A. Vezetőedző: Molnár László.


SVSE: Heinrich – Gyürki, Sifter, Ágh, Szabó L., – Koronczai, Holczmann (Garda, 87.) – Szőke D. (Krizsonits, 92.), Hadházi, Batizi-Pócsi – Horváth P. (Angyal, 87.). Edző: Németh Szabolcs.

 

Az orkán erejű szél alaposan megnehezítette mindkét gárda játékát. Fél óra elteltével adódott az első igazi gólhelyzet: a jobbösszekötő helyén kilépő Simon A. találta el a kapufát a bal felső saroknál. Tíz perccel a vége előtt egy támadáson belül először Simon A., majd Lengyel fejelt a lécre.


Molnár László: – Nehéz a mai teljesítményünkre szavakat találni. Nagy nyomást helyeztünk a vendégek kapujára, csak a gól hiányzott a játékunkból. Mi a kapufák tekintetében sem voltunk szerencsések, míg a vendégek igen. Ma egyszerűen nem sikerült semmi.


Németh Szabolcs: – A mi helyzetünkben a Gyirmót elleni pontszerzés nagy eredmény. Büszke vagyok játékosainkra, hiszen szívvel, lélekkel küzdöttek, igazi csapatként funkcionáltak.



MTK Budapest– Credobus-Mosonmagyaróvár 6–1 (3–0)

Új hidegkuti stadion, 1016 néző. V.: Veizer.

MTK: Demjén – Katona, Talabér, Gengeliczki, Deutsch – Kanta (Korozmán, 67.), Vass Á. (Bayer, 57.) – Vass P. (Lencse, 64.), Hrepka, Gera Dániel – Torghelle. Vezetőedző: Feczkó Tamás.


Mosonmagyaróvár: Tarczy – Bohner (Kószás, 74.), Vágó, Szépe, Szpirulisz, Huszárik – Kovács B., Zsirai, Zsigmond – Lőrinczy (Laki, 57.), Tóth L. (Bartos, 57.). Vezetőedző: Várhidi Péter.


Gsz.:  Vass P. (29., 56.), Hrepka (37.), Talabér (42.), Katona (49.), Lencse (87.), ill. Bartos (86.).

Osztálykülönbség volt a két csapat játéka között.

Az MTK szinte tetszés szerint érte el góljait a végig alárendelt szerepet játszó Mosonmagyaróvár ellen. A vendégek  a befejezés előtt nem sokkal szépítettek, de utána egyből újabb gólt kaptak.


Feczkó Tamás: – Örülök, hogy sok helyzetet tudtunk kialakítani és hogy ezek nagy részét értékesítettük – végre hazai pályán is.


Várhidi Péter: – Ez nem a mi szintünk még, sok mindenben el vagyunk maradva. Nem az MTK elleni meccsen dől el a mi sorsunk.


Szeged 2011 Grosics Akadémia–WKW-ETO FC Győr 0–0

Gyula, 150 néző. V.: Berényi.


Szeged:  Szántai – Coroian, Farkas M., Causic, Katona – Horváth A. – Molnár J., Pászka (Beke, 58.), Germán, Dinjar (Povázsai, 70.)  – Zádori (Szabó P., 83.). Vezetőedző: Supka Attila.


ETO:   Szatmári Z. – Vadász, Nagy Á., Debreceni, Rokszin – Bagi, Szatmári L. (Pongrácz, 77.), Magasföldi – Kovács K., Zamostny (Kabát, 70.) Szimcsó. Vezetőedző: Szentes Lázár.


A 89. percben Magasföldi a bal oldali 16-os sarkáról erőből a hosszú sarkot célozta meg, Szántai pedig bravúrral fölétolta a labdát.


Supka Attila: – Megvoltak a lehetőségeink most is a gólszerzésre, de nem úgy érkeztünk a kapu elé, ahogy kellett volna. A védelem stabil volt, sok párharcot nyertünk. Megyünk, tesszük a dolgunkat, és igyekszünk minél több pontot összegyűjteni.


Szentes Lázár: – Játékosként nem szerettem azokat a meccseket, amelyeken a küzdelem dominált. Edzőként sem érzek másként, amikor alig van játék, alig van helyzet, csak a sok párharc. Ez a futball nem fér bele az edzői filozófiámba. Kevés lehetőségünk volt, de legalább nem  kaptunk gólt.

 

Fotók



Az élcsoport: 1. MTK Budapest 40 pont, 2. Kisvárda 36, 3. Kazincbarcika 27

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában