Helyi sport

2017.04.11. 10:20

Amerikai futball - Győri vereség

A Győr Sharks csapata hazai pályán szenvedett vereséget az Eger Heroes együttesétől a magyar amerikaifutball-bajnokság első fordulójában.

kisalfold.hu

Az egriek szinte végig vezetve, magabiztosan nyertek 40–18-ra.


Anthony Green rögtön az első percekben megszerezte a vezetést az Egernek, azonban a jutalomrúgás kimaradt, így nem sokkal később Andres Fernandes touchdownja után 6–6 állt az eredményjelzőn. Mivel az extra pontot ezúttal sem sikerült bezsebelni, így a hazaiak a vezetést nem tudták átvenni.


A szünetig még Vakarcs Gergő és Fenyvesi Csaba is touchdownt ért el, nagyrészt ennek is köszönhetően a félidőhöz érve az egriek 21–6-ra vezettek. A fordulás után is a vendégek voltak aktívabbak, Vakarcs újabb futása után pedig tovább növelték előnyüket.


A folytatásban mindkét csapat kétszer haladt át a célvonalon, a hazaiak részéről  Fernandez és Becs László hajtotta ezt végre, a vendégeknél pedig mindkettő Green nevéhez fűződött, így végül 40–18-ra az egriek nyerték a meccset. (Forrás: digisport.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában