Helyi sport

2016.11.29. 11:23

Amerikai foci: az osztrákok ellen próbálhatták ki magukat a fiatal Cápák

Next Generation Bowl elnevezéssel rendeztek amerikaifutball-tornát Bécsben, melyen a magyar U15-ös válogatottban öt Cápa is pályára lépett.

kisalfold.hu

Next Generation Bowl elnevezéssel rendeztek amerikaifutball-tornát Bécsben, melyen a magyar U13-as, U15-ös és 19-es válogatott is pályára lépett. 


Az U15-ös csapatba egy edzőt, és a korcsoport öt legjobb győri játékosát adták a Cápák: Baán Attilát, Csönge Dórát, Czémester Mátét, Jahm Mátét és Meizner Mátét. Csönge Dóra az egész mérkőzésen a pályán volt, és elkapóként kiemelkedően jól teljesített. Ebben a korosztályban ugyanis még együtt játszhatnak a lányok és a fiúk.


"A torna a fiatalok tapasztalatszerzéséről szólt. Hatalmas élmény volt ez nekik, hiszen az osztrák legjobbak ellen próbálhatták ki magukat, és mindannyian szerves részét tudták alkotni a csapatnak" - mesélte Kövecses Attila válogatott játékos, az U15-ös Cápák edzője.


Ugyan a mérkőzést 51-0-ra nyerték az osztrákok, a fiatalok élményekkel és hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak, és felnőtt válogatott játékosoktól tanulhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában