Helyi sport

2016.10.22. 21:58

Amerikai foci - Győri cápák erősítik az első junior válogatottat

Az U19-es szezon is most zajlik. A junior Cápáknak még két meccs van hátra az alapszakaszból.

Javában tart az U19-es amerikaifoci-szezon, a Győr Sharks junior csapata eddig két mérkőzésen van túl.

- Az első találkozón egy szoros meccsen kikaptunk a szlovák válogatott gerincét jelentő Bratislava Monarchs csapatától, majd egy rengeteg hibával tarkított meccsen szintén vereséget szenvedtünk a Young Guns United csapatától. Még két meccsünk van az alapszakaszból, ha ezeken sikeresek leszünk, akkor van esélyünk a rájátszásba kerülésre - kezdte a csapat edzője, Vorholt Viktor.


Idén megalakult az első magyar junior válogatott is. Itt a jövő építéséé a főszerep, így olyanokat hívtak meg, akik még jövőre is játszhatnak a korosztályban.

- Öt játékosunk került a bő keretbe, sajnos többen is lesérültek közülük, így végül ketten képviselték városunkat az első válogatott meccsen, ahol 14-6 arányban alulmaradtunk északi szomszédainkkal szemben - tette hozzá Vorholt Viktor.

Rákóczi Kristóf és Mayer Márk

Rákóczi Kristóf és Mayer Márk
Mayer Márk és Rákóczi Kristóf egyaránt sok szép megmozdulással járult hozzá a mérkőzéshez. A találkozó részletes beszámolóját itt olvashatja >>

- Biztosan sok borsot tudnak majd a soron következő válogatott meccsen az osztrák U17-es csapat orra alá törni. Erre november 20-án, Bécsben kerül sor - mondta az edző, aki hozzátette: minden fiatalt szívesen látna, aki ki szeretné próbálni magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában