Helyi sport

2016.02.15. 08:57

NB II foci - Négyet lőtt az SVSE és a Gyirmót is

kisalfold.hu

Bár a bajnoki főpróbán még szünet előtt emberhátrányba került a Gyirmót, a kék-sárgák tíz emberrel is nyerni tudtak a szlovák másodosztályú ellenfelük ellen.


Gyirmót FC Győr–Dunajská Luzna (szlovák II. o.) 4–2 (2–2)

Gyirmót, felkészülési mérkőzés, 150 néző. V.: Görög.


Gyirmót, 1. félidő: Sebők – Molnár M., Lázár, Lengyel, Völgyi – Füleki, Takács T., Présinger, Gyurján – Tóth N., Máté. 2. félidő: Rusák – Nagy S., Balogh B., Völgyi – Kiss M. – Bori, Vass P., Madarász – Simon András, Simon Attila. Vezetőedző: Bene Ferenc.


Gsz.: Tóth N. (19.), Füleki (44.), Madarász (72.), Simon Attila (85.), ill. Kadera (8., 38.).


Egy hazai hibát követően a szlovákok szereztek vezetést, de a mezőnyfölénybe kerülő Gyirmót – Tóth Norbert sarokkal szerzett találatával – egyenlített. Szöglet után jutott ismét vezetéshez a Dunajská, de a remek formában lévő Völgyi beadása után a fiatal Füleki fejesből egyenlített. Még az első félidőben Máté „törlesztett", amiért a játékvezető, talán túl szigorúan, kiállította a gyirmóti támadót. Szünet után emberhátrányban is jobban futballozott a Gyirmót, s előbb Madarász, majd Simon Attila találataival biztosan nyerte a felkészülési mérkőzést.

A Gyirmót első tavaszi, Szeged elleni mérkőzését televíziós közvetítés miatt szombatról vasárnap 15 órára  halasztották, s a klub szerdán 17.30 órakor szezon előtti szurkolói ankétot tart a gyirmóti stadionban.



Swietelsky-Soproni VSE–Haladás II 4–0 (1–0)

Sopron, felkészülési mérkőzés, 100 néző.


SVSE, 1. félidő: Megyeri – Grabant P., Jovetic, Kustor, Szabó L. – Kapacina, Pados, Pető – Batizi, Zamostny, Karacs. 2. félidő: Heinrich – Fazakas, Jovetic, Jancsó, Szabó L. – Holdampf, Deme, Rácz – Grabant B., Baracskai, Zamostny. Szakmai igazgató: Supka Attila.


Gsz.: Zamostny (45.), Deme (62.), Rácz (72.), Fazakas (84.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában