Helyi sport

2016.01.21. 11:07

Megyei foci - Csikvánd két csapata a bajnokságok élén

A megyei III. osztály Győr-Nyugati csoportjában szereplő Csikvánd SE együttese listavezetőként várja a bajnokság folytatását.

kisalfold.hu

Csöngető Miklós a felnőtt, Kincses Gedeon pedig a szintén első tartalék csapat trénereként a kezdeti megtorpanásokkal együtt is elégedettek lehetnek a teljesítménnyel.


 Ihász László, a csikvándi klub elnöke értékelte az őszi szezont.


„A kezdésünk a vártnál gyengébbre sikerült. Az első meccsen egy riválissal játszottunk, ahol mi nyertünk, az utána következő két döntetlen viszont váratlanul érte a csapatot. Végül egyre jobb teljesítményt nyújtva sikerült a szezon végére a dobogó tetejére állni, a tartalékcsapatunk pedig veretlenül ért fel a csúcsra. Télen érkeznek hozzánk új játékosok, támadó és védő pozíciókba szeretnénk igazolni. Két korábbi gólkirályunk nem sokkal az őszi szezon kezdete után lesérült, az ő felépülésükkel, meg egy biztos alapozással talán tudjuk hozni ezt a bajnokságot" – hangsúlyozta az elnök.


Nem tervezik a magasabb osztályban való újabb szereplést, inkább az utánpótlás-nevelésre helyezik a hangsúlyt.

„A szezon közben erősítettünk olyan más megyékből érkezett fiatalokkal, akik munkavállalóként érkeztek erre a vidékre és nem akartak elszakadni a futballtól. Hosszú távon meghatározó tagjai lehetnek az együttesnek. Mindemellett a saját nevelésű játékosok beépítése is folyamatban van – mondta Ihász László. – Egy csapatvezető annak is örüljön, ha megfelelőek a körülmények: nekünk van egy felújított öltözőnk, egy jó minőségű, gondozott pályánk, vannak szponzorok, akik biztosítják a feltételeket és még lelkes szurkolótáborunk is."


Az elnök bizakodó a jövőt illetően.


„Természetesen szeretnénk az elsők lenni a bajnokság végén és bízom benne, hogy ez sikerül is" – említette zárásként Ihász László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában