Helyi sport

2014.10.28. 10:53

Boksz a plázában Győrben

Hosszabb szünet után folytatja szereplését a Gladiátor Akadémia a BoxingOne-sorozatban.

kisalfold.hu

A győriek szerdán 17 órakor a Győr Plazában a montenegrói Podgorica Falcons együttesét fogadják. Nagy Zoltán tanítványai már találkoztak a mostani ellenféllel a közép-európai csapatbajnokság idei kiírásában, Podgoricán 13–6-os vereséget szenvedtek.

Most sem számítanak könynyű meccsre a győriek, Nagy Zoltán vezetőedző elmondta: a riválist ambiciózus bokszolók alkotják, akik bizonyítani szeretnének.

„Montenegróra minden sportban jellemző, hogy megmutassák, ugyan kis ország, de nagy bennük a győzni akarás. Persze mi is igyekszünk meglepetést okozni" – fogalmazott a vezetőedző, aki a pluszpontot érő jokerjelet ismételten Nyéki Georgiánra teszi.

A magyar válogatott ökölvívó a közelmúltban újabb nagyszerű eredményt ért el: ezúttal a finnországi Tammerben rendezett nemzetközi tornán a döntőig jutott, ahol csak pontozással maradt alul a brazil világbajnoki ezüstérmestől.

„Amit még érdemes tudni, hogy szorítóba lép egy akadémistánk is, a január óta itt edző ukrán Jevgenyij Keselicsko is, aki ifjúsági 60 kg-ban érdekelt. Tőle sokat várunk, nem is elsősorban szerdán, hanem az ifjúsági magyar bajnokságon, hiszen az ifiolimpián harmadik Könnyű Richárd megsérült, így még nagyobb esélye van akár a győzelemre is. Erre jó felkészülés lehet a szerdai csapatbajnoki" – tette hozzá Nagy Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában