Helyi sport

2014.09.30. 09:36

Megyei foci - A nyalkai 10-es focista verte a szurkolót

Bakonyszentkirályon esett egymásnak egy kiállítás után a néző és a futballista.

kisalfold.hu

Nézőtéri incidens miatt szakadt félbe a hétvégén a Bakonyszentkirály–Nyalka mérkőzés a megyei harmadosztályban. Az eredmény 3–0 volt a hazaiak javára és valószínűleg ez lesz a végleges eredmény is.

A megyei III. osztály Győri keleti csoportjában a hétvégén félbeszakadt a Bakonyszentkirály–Nyalka mérkőzés.

„Kisebb összetűzés történt, mikor a nyalkaiak tízes játékosát kiállította a játékvezető. A futballista, miközben elhagyta a pályát, odament az egyik drukkerünkhöz – aki a meccs során többször sértő módon bekiabált a pályára – és összeverekedett vele, kisebb sérüléseket is okozott neki. Mivel már a hetvenedik percben jártunk, nem kell újrajátszanunk a találkozót, így miénk lett a három pont" – mondta a Bakonyszentkirály elnöke, Ivanovics Balázs.

A vendégcsapat, a Nyalka első embere, Tóth János így emlékszik a történtekre:

„Az egyik játékosunk megkapta a második sárga lapját, így számára véget ért a mérkőzés. Ekkor ment oda ahhoz a hazai drukkerhez, aki az egész meccs alatt szidta a csapatunkat. Ők egymásnak ugrottak, de végül sikerült szétválasztani kettejüket. Még nem tudjuk, hogy milyen következményekkel számolhat a futballistánk. A bekiabálásokat már a meccs közben is jeleztük a bírónak, de nem hittük volna, hogy ilyen következményei lesznek a szurkoló szavainak. A többi néző elmondta, hogy nem ez volt az első ilyen eset a hazai csapat mérkőzésein."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában