Kiállítás

2023.11.08. 16:12

Alkotó diákok tárlata - Bemutatkoznak a soproni handleros diákok - fotók

A Soproni SZC Handler Nándor Technikum idén tizenötödik alkalommal rendezik meg az Alkotó diákok tárlatát, amelynek elsődleges célja az, hogy a pályaválasztó általános iskolások és szüleik láthassák, hogy milyen munka folyik az iskolában.

Bódvai Ildikó

A kiállítás alapgondolata, hogy bármely szakma gyakorlása alkotótevékenységet jelent, az értékteremtés egy fontos formája. Így a művészeti osztályok mellett a fodrászok, kozmetikusok, kéz és lábápolók, informatikusok, divatszabók, a faipari és építőipari szakmát gyakorlók is bemutatkoznak ezen a kiállításon.

A kiállítás jelentős részét a művészeti osztályok ebben a tanévben készült munkái alkotják, számtalan témát és technikát vonultatnak fel a kiállításon. A fodrászok babafejekre alkotnak csodálatos frizurákat, a kozmetikusok ötletes sminkjeikről készült fotókkal ámítják a lányokat. A divatszabók csinos, hordható ruhákat állítanak ki. Az informatikusok külön kis kuckót rendeznek be eszközeikből és munkáikból az érdeklődőknek. A szobafestők teljes szakmai palettával mutatkoznak be. Az asztalosok remekműveikkel rukkolnak elő.

Az alkotások az iskola aulájában tekinthetők meg november 8 és 22 között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában