Cziffra Fesztivál

2023.09.07. 11:01

Világhírű művészek a fertődi Esterházy-kastélyban

Klasszikus és bárzene várja a zene rajongóit Eszterházán a Cziffra Fesztivállal közös szervezésben.

Kisalföld.hu

Szeptember 15-16-17-e (péntek-szombat-vasárnap) között ismét a zenéé lesz a főszerep a fertődi Esterházy-kastély marionettszínházában.

Szeptember 15-én, pénteken Romhányi Áron eMeRTon, többszörös Fonogram díjas zongorista, Artisjus díjas könnyűzeneszerző, valamint Szakonyi Milán Fonogram jelölt énekes-gitáros estjével indul a koncertsorozat. 

 

Szeptember 16-án, szombaton Fókuszban a fiatalok címmel a Cziffra Fesztivál 2023. évi díjazottjai – ifj. Balázs Elemér (zongora) és Oláh Krisztián (zongora) – mutatkoznak be egy meghitt beszélgetős koncert keretén belül. 

 

Szeptember 17.-én, vasárnap Balázs János zongoraművész, Massimo Mercelli fuvolaművész és Benedict Klöckner csellóművész koncertjével zárul a sorozat. A pillanat művészei című komolyzenei esten három világszerte elismert művész találkozik a kastély marionettszínházának színpadán. 

 

További információ a programokról a kastély és a fesztivál honlapján.  Jegyvásárlás online és a kastély jegypénztárában. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában