Soproni Piknik

2023.07.22. 21:00

Készülnek a soproni piknikre

Idén is megrendezik Sopronban augusztus 19-én és 20-án a Soproni Pikniket, amelyen nagyszabású, ingyenes könnyűzenei programsorozattal várnak mindenkit a Páneurópai Piknik évfordulója és az államalapítás ünnepe alkalmából. A közös ünnepségen lesznek sztárfellépők, családi programok, sörkülönlegességek, gyermekjátékok és kézművesvásár is.

Kisalföld.hu

A szervezők a Várkerületen két színpadot is felállítanak, ahol sztárvendégek mellett helyi zenekarok is fellépnek. A kikapcsolódni vágyókat hangulatos teraszok is várják a chillzónában. A rendezvénysorozat előadói közül mindeddig két sztárvendéget jelentettek be: augusztus 19-én kora este ad koncertet a Follow the Flow zenekar, amelynek nevéhez számtalan telt házas nagykoncert és megannyi közönségkedvenc dal fűződik. 

A közös ünnepségen lesznek sztárfellépők, családi programok, sörkülönlegességek, gyermekjátékok és kézművesvásár is.Augusztus 20-án kora este hazánk könnyűzenei palettájának egyik legnépszerűbb zenekara varázsolja majd el a Várkerület közönségét, ugyanis színpadra lép a Margaret Island. Mindezeken felül a Soproni Piknik szervezői a közösségi oldalukon folyamatosan jelentkeznek bejelentésekkel a fellépőkkel és a programokkal kapcsolatban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában