HashtagKN Zenei Fesztivál

2023.07.21. 12:15

A Lawn Dogs nyerte a fődíjat

Háromtagú szakmai kuratórium értékelte ki a HashtagKN Zenei Fesztivál idei mezőnyét. A másodízben megrendezett zenés seregszemlén a Lawn Dogs aratott diadalt, de díjat nyert még a Kingfishers, a No Para, a José LIVE pedig különdíjas lett.

Szinak Evelyn

A HashtagKN2023-at a Lawn Dogs nyerte.

Szerdán tartotta ülését a HashtagKN Zenei Fesztivál zsűrije a főszervező székházában, az észak-komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban. Lakatos Róbert igazgató mellett Emmer Péter és Domonkos Pál értékelte a mezőnyt. 

A HashtagKN-re – melynek a célja az, hogy támogassa és felkarolja a szlovákiai zenekarokat és előadókat – összesen 16 banda jelentkezett. A kétnapos fesztiválra előválogatás alapján kaptak meghívót a zenekarok. A HashtagKN idei fesztiválhétvégéjén fellépett Nagy Viki és zenekara, a ChapteR5, a The Beat This, a Szuperzöld, a Kingfishers, a No Para, a Lawn Dogs és a José LIVE. 

A zsűri a saját dalokat, a zenei nívót, az alázatot, az elkötelezettséget, a hangszeres tudás színvonalát és a bandatagok közti összhangot figyelte a döntés meghozatalakor. A verseny fődíját, az 1000 eurós pénzjutalmat a Lawn Dogs nyerte, második lett a Kingfishers, ők 500 eurós jutalomban részesültek, harmadik helyen pedig a No Para végzett, ők 300 eurót kaptak. A különdíjat a José LIVE érdemelte ki, ők egy 500 eurós hangszervásárlási utalványt nyertek. 

A főszervezők ígérik, hogy 2024-ben is lesz HashtagKN. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában