Alkotókat várnak

2023.05.23. 13:28

XI. Barlang/Grotta kiállítás Tatán

A Kuny Domokos Múzeum tizenegyedik alkalommal hirdeti és rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán, a török kori bejáróban 2023. augusztus 5. és augusztus 27. között.

kisalfold.hu

A kiállítás témája, címe, hívó szava idén: Sol Invictus, a „Győzhetetlen Nap”. A kiállításra jelentkezhet minden 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművész, valamint a művészeti egyetemek hallgatói festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A korábbi kiállítók meghívottként vehetnek részt a kiállításon. 

Jelentkezni július 7-ig lehet a [email protected] e-mail-címen. A képeket kiállításra kész állapotban kell leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül. 

A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetnek a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán, a vármúzeumban lesz. A legjobb alkotók a következő évben önálló kiállítási lehetőséget kapnak a tatai vármúzeumban. A pályázat eredményéről, a képek leadásáról és a megnyitó pontos idejéről e-mail- ben értesítenek mindenkit. További információ: Kövesdi Mónika (20/579-5716), Kammerlohr-Kováts László (70/318-6311), [email protected] címen és telefonon és a múzeum honlapján.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában