SopronFest 2023

2023.04.27. 22:32

SopronFest 2023 - Charlieval indult a fesztivál - újabb fotók

A SopronFest hivatalos és ünnepélyes megnyitóját a Tűztorony árnyékában, a Fő téren tartották meg tegnap kora este, ahol a köszöntő beszédek után egy élő legenda, Charlie nyitotta meg a koncertsorozatot.

kisalfold.hu

Már szerda este megérkezett a belvárosba a fesztivál hangulat, ugyanis a SopronFesthez kapcsolódóan lézerfények díszítették Sopron jelképét, a Tűztornyot.

A városháza előtt felépült a belvárosi színpad, ahol tegnap Charlie nyitotta meg a fesztivált. A magyar könnyűzene nagy öregje jellegzetes hangjával elvarázsolta a közönséget.

A teljes várost megmozgató „urbán fesztiválon” termesztésen kulturális programokból nem volt hiány csütörtökön sem. Több podcast beszélgetést élőben hallgathattak meg az érdeklődök. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet helyszínén "Most itt vagy otthon" címmel bemutatták a pszicho-szociális projektet, ahol az ukrán-orosz háború elől menekültek is részt vettek. Elkezdődött az első FesztiválExpó a Liszt Központban, melynek célja diskurzust folytatni a hazai fesztiválszezonról.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában