Premier szombaton

2022.09.15. 20:59

Három év után jön az Esőember Győrbe - galéria

Régi vágya teljesül a Győri Nemzeti Színháznak, szombaton három év után végre bemutatják az Esőember című drámát a Kisfaludy teremben. Meglestük a főpróbát.

kisalfold.hu

Fotók: Rákóczy Ádám

A sokak által ismert színpadi előadást, hatalmas sikereket megélt film hívott életre, amit ezúttal Pekka Laasonen rendezésében láthat a közönség. Az Esőember a szeretet felé vezető útról szól, arról a felszabadulásról, amit a materialitás levetkőzése jelent.

Két egymásra utalt testvér közös úton indul el (Posonyi Takács László és Kolnai Kovács Gergely főszereplésével). Charlie ugyanis apja halála után nemcsak azt tudja meg, hogy mindössze néhány rózsabokor és egy rozzant autó az öröksége, hanem megismeri a hárommillió dollárnyi vagyonra szert tevő örököst is, aki nem más, mint az eltitkolt, intézetben élő Savant-szindrómás bátyja Raymond.

A pénz megszerzésének reményében gyámságot vállal felette, majd kezdetét veszi közös életük. 12 éven aluliak számára megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában