Választás 2024

2024.04.05. 17:33

Bejelentették a FIDESZ soproni jelöltjeit

Nyitrai Zsolt, országgyűlési képviselő, miniszterelnöki főtanácsadó jelentette be, hogy a június 9-i önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP soproni polgármesterjelöltje a jelenleg is hivatalban lévő Farkas Ciprián lesz.

Papp Fanni

Bejelentették a június 9-i önkormányzati választások Fidesz-KDNP soproni jelöltjeit.

Fotó: Bertha László

- Olyan fontos helyi kérdésekről döntenek a soproni polgárok, hogy kire bízzák a település irányítását, jövőjét és tervezését a közös célok elérését. Az Önök bizalmából Farkas Ciprián folytatni kívánja a már korábban megkezdett közös munkát. Az elmúlt öt évben több fejlesztés valósult meg a városban, mint az elmúlt száz évben. A jelenleg is hivatalban lévő jelöltnek már megvannak az elképzelései Sopron jövőjével kapcsolatban - hangsúlyozta Nyitrai Zsolt. 

Farkas Ciprián megtisztelőnek tartja a felkérést, és azt, hogy Magyarország legnagyobb és legerősebb pártjának, a Fidesz-KDNP-nek a támogatását tudhatja maga mögött. 

- Jó együtt dolgozni a leghűségesebb, és számunkra legszebb városért. Az elkövetkezendő öt esztendőben csapatommal minden tudásunkkal azon dolgozunk majd, hogy Sopron fejlődése továbbra is lendületben maradjon - mondta el a polgármesterjelölt, aki bemutatta az önkormányzati képviselőjelölteket.

A választáson indul önkormányzati képviselőjelöltként a korábbi ciklusból Tóth Éva (Jereván), Péli Nikoletta (Balf és környéke), Pongráczné Várnai Mária (Kurucdomb és környéke), Juhász Adrienn (Kőfaragótér és környéke), Mágel Ágost (Felső Lőverek), Abdai Zsolt (Alsó Lőverek), Simon István alpolgármester (Tómalom és Virágvölgy), Stöckert Tamás (Brennbergbánya), Filep Márk (Belváros), Magas Ádám (Jereván) és Csiszár Szabolcs alpolgármester (Jereván). Új jelöltként mutatta be Farkas Ciprián Dóra Györgyöt, aki az Apáca kert és a Pihenőkereszt városrész önkormányzati képviselőjelöltje.

- Az elmúlt években közösen egy olyan várost kezdtünk el építeni, amelyben a fiatalok, a középkorúak és az idősek generációja is csak a fejlődés előnyeivel szembesült. Mindeközben Sopron megmaradt annak a karakteres kulturális és történelmi hagyományokkal rendelkező ékszerdoboznak, amelyet mindannyian szeretünk és őrzünk. Célunk a jövőben is az, hogy a fejlődés folytatódjon. Azon dolgozunk, hogy megerősítsük a helyi gazdaságot, még előnyösebb pozícióba hozzuk a turizmust, illetve tovább fejlesszük a közlekedési infrastruktúrát. Olyan közösségről álmodunk, ahol jó élni, családot alapítani és gyerekeket nevelni. Június 9-nek óriási tétje van: méghozzá az, hogy lendületben maradjon a városunk - vázolta terveit a fórumon Farkas Ciprián.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában