Jó tudni

2024.03.14. 07:07

Közszolgáltatások - Mutatjuk az ünnepi nyitva tartásokat március 15-én Győrben

Március 15-én, pénteken a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat sem működik, viszont a cég hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon 0-24 órában hívható.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A győri Vásárcsarnok az ünnep napján zárva tart. A felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehető igénybe, a parkolóházakban, a Dunakapu mélygarázsban, valamint a Fürdő téri parkolóban a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni az ünnepnapon.

A Barátság Sportpark március 15-én korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák nyitva, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A Bercsényi ligetben a fitnesspark, illetve a sportpályák zárva tartanak, akárcsak a Magyar Vilmos Uszoda.

A köztemetők a téli nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 8 és 17 óra között nyitva lesznek az ünnepen is. A hulladékszállítás március 15-én változás nélkül történik, tájékoztatott a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft, a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket, a hulladékudvarok viszont nem nyitnak ki.

A cég győri, Bartók Béla úti ügyfélszolgálati irodája az ünnepnapon zárva lesz, a telefonos ügyfélszolgálat sem működik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában