Olvasói vélemény

2024.03.17. 07:01

Jó tapasztalatok a győri élményfürdőben

A minap látogatást tettem az RQ Győr Élményfürdőben mozgássérült barátnőmmel. Érkezéskor udvarias recepciós munkatárs a belépőjegy rendezése után kiadta a vízhatlan gumiórákat, amelyeket a kézre felcsatolva a fémkapukat, öltözőszekrényeket nyitni lehetett.

Kisalföld.hu

Beérkeztünk a termálvizes medencékhez, rögtön egy Párkányból érkezett fürdőző – tehát nem fürdőalkalmazott – kedvesen odalépett hozzánk és „elnavigált” a liftekhez, elkísért minket a különböző szinteken lévő gyógyvizes termálmedencékhez. Tudnivaló, hogy temérdek szlovák embertárs érkezik az RQ fürdőkomplexumba. Meglepett a Szlovákiából érkezett Klaudia figyelme és kedvessége, pedig ő nem RQ-alkalmazott volt, hanem egy fürdőző a sok látogató közül.

Csak gratulálni tudok az elkészült közel egy éve üzemelő fürdőkomplexumhoz. Nagyon jól éreztük magunkat, máskor is eljövünk élvezni a gyógyvizes medencéket, a termálvíz üdítő és jótékony hatásait. Mindenütt tisztaság, rend honolt. Figyelemre méltó az udvariasság, mely a RQ fürdő alkalmazottjait jellemezte. Kedves győriek, győződjenek meg Önök is erről, és látogassanak el a győri RQ Élményfürdőbe.

Beküldte: Horváth Judit Violetta, Győr 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában