Pannon-Víz

2024.02.18. 11:01

Több ezer aknás vízmérő vár cserére az idei évben

Megkezdődnek az ütemezett vízmérő cserék a Pannon-Víz Zrt. működési területén, melyről a társaság minden esetben előzetesen értesíti az érintett felhasználókat - közölte adta a Pannpn-Víz Zrt.

Kisalföld.hu

A mérők cseréjét és hitelesítését a víziközmű-szolgáltatók 8 évente kötelesek elvégezni.

Mivel idén több mint tizennégyezer mérőt szükséges cserélnie a társaságunknak, így szeretnék kérni a felhasználók közreműködését, hogy munkatársaik akadálytalanul elvégezhessék az előírt szerelési munkákat.

A vízmérő akna karbantartása, tisztítása, szerelhető állapotban tartása rendeleti előírás alapján a felhasználó feladata. Ennek megfelelően kérik az előzetesen kiküldött értesítőben szereplő időpontra az akna rendbetételét. A vízmérőcserét végző szakemberek egyedi sorszámmal ellátott fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melynek érvényességéről a 96/522-601-es telefonszámot tárcsázva lehet megbizonyosodni, amennyiben kétségük támad a szakembert illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában