kisalfold.hu videó

2024.02.24. 19:00

A magyar Volvo múzeum Győrben - 10. rész: Találkozik két szenvedély

Juhos Sándor tulajdonos kalauzolta végig olvasóinkat a magyar Volvo Laplanderek összes Magyarországon gyártott típusán keresztül a magyar autógyártás egy jelentős időszakán. Láthattuk azokat a relikviákat, amik ehhez az autóhoz kapcsolódnak. Ebben a részben azt mutatja be, hogyan kapcsolta össze ezeket másik szenvedélyével, a Rubik-kockák gyűjtésével.

Kisalföld.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

Sorozatunk utolsó részében Juhos Sándor bemutatja azt pixel art falat, ami szintén a győri magyar Volvo Laplander múzeumban kapott helyet. Ezzel kapcsolta össze két szenvedélyér, a Rubik-játékok és a terepjárók gyűjtését. Beszél az alkotás megtervezéséről és elkészítéséről. Megtudhatjuk, hogy ez a 2mx3m-es kép, ami az autót 80%-os méretben ábrázolja.

Emellett Sándor beszél a hitvallásáról, és arról, miért érzi küldetésének a gyűjteménye gyarapítását és azt, hogy ezt a világon egyedülálló gyűjteményt megismertesse a nagyközönséggel.

Nézze meg itt

vagy a kisalfold.hu YouTube csatornáján!

A sorozat korábbi részei:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában