Közlekedés

2024.01.15. 15:59

Kaphatók az idei parkolási bérletek Csornán

A csornai városüzemeltető vállalkozás, a Vilmos Park Kft. megkezdte a 2024-es parkolóbérletek árusítását. Az érdeklődők a cég Szent István tér 6. szám alatti (Pártok Háza) irodájában kérhetnek bővebb információkat, illetve vásárolhatnak bérleteket.

Kisalföld.hu

Illusztráció

A tavaly kiállított éves, valamint a 70 éven felüliek számára adott ingyenes bérletek január 31-ig érvényesek. Az utolsó havi, negyedéves és féléves bérletek érvényessége január 12-én lejárt. 

Féléves, kedvezményes parkolási engedélyt ebben az évben 5 ezer forintért, éveset 7 ezerért lehet venni. A rendszámhoz kötött havi 6 ezer forint, a negyedéves 12 ezer, a féléves 24 ezer, az éves 35 ezer forint. Átruházható szakaszbérletet negyedévre 5 ezer forintért, fél évre 9 ezerért, egy évre 15 ezerért lehet venni. Az átruházható havi bérlet ára 7 ezer, a negyedévesé 15 ezer, a félévesé 28 ezer, az évesé 40 ezer forint. 

A Vilmos Park Kft. munkatársai ügyfélfogadási időben, hétfőn és pénteken reggel nyolc órától déli tizenkét óráig, szerdán nyolctól tizenkettőig és fél egytől négy óráig várják az érdeklődőket. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában