Közlekedés

2024.01.23. 13:18

Figyelem! Változik a forgalmi rend a soproni vásárcsarnoknál

Javában zajlanak a felújítási munkálatok a soproni vásárcsarnoknál, amely a környező utcákat is érinti. Most egy újabb szakaszához érkezett a beruházás, ahol keddtől elkezdődnek a közmű és útépítési munkák kivitelezése.

Kisalföld.hu

Már kitették a táblákat a forgalmi rend változásról Sopronban. Fotó: Máthé Daniella

Emiatt keddtől forgalmi rend változások lépnek életbe. A Vitnyédi utca két irányú lesz és zsákutcaként fog működni, a Csarnok utca, piac melletti részét lezárják és a Lackner Kristóf utcából a Csarnok utca forgalmi iránya is megváltozik. A kivitelező kéri, hogy a munkálatok időtartama alatt fokozott óvatosággal közlekedjenek.

A teljes beruházás egyébként kormányzati támogatással 1,4 milliárd forintból valósul meg, és a tervek szerint idén március végére készül el. A felújítás során új épületrész is bővül a vásárcsarnok, ahol lefedik a jelenlegi piacteret és a bejárat előtt előtető készül. Új burkolatot és elárusítópultokat kap piactér, illetve a épület homlokzatát, tetőszigetelését és vizesblokkját is felújítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában