Ez történt

2024.01.05. 19:57

Erről írtunk 20 éve: Tony Curtisék érdeklődtek a fertőszéplaki Széchenyi-kastély iránt

Erről írt a Kisalföld napilap január 5-én 60, 40 és 20 évvel ezelőtt.

Kisalföld.hu

60 éve – Bajnokavatás

A Vörös Csillag Szálló és Étterem ünnepien feldíszített asztalai mellett foglaltak helyet a Vasas ETO NB I-es bajnokságot nyert labdarúgócsapatának vezetői, a játékosok, a meghívott vendégek, a szurkolók képviselői. Ott volt Lombos Ferenc, az MSZMP Központi Bizottságának tagja, a megyei pártbizottság titkára, Horváth Ede, a Wilhelm Pieck Járműipari Művek vezérigazgatója, Nagy Gyula, a megyei pártbizottság titkára, Bittman Ernő, a városi pártbizottság titkára.

40 éve – Pártnapok

Januárban és februárban a megye gazdasági egységeiben, intézményeiben pártnapokat tartanak, melyeken nemzetközi kérdések, a magyar népgazdaság helyzete és az 1981. évi gazdaságpolitikai feladatok szerepelnek.

20 éve – Curtisék érdeklődnek

Tony Curtis feleségének németországi ingatlanügynöke is érdeklődött a fertőszéplaki Széchényi-kastély iránt, amelynek építés- és művészettörténeti kutatása befejeződött. A továbbiakban már a hasznosításra összpontosíthat a faluvezetés – mondta Bozsvári István polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában