Advent

2023.12.07. 17:07

Rászoruló időseknek tartottak ünnepséget Sopronban - fotók

A soproni önkormányzat az ünnepek közeledtével idén is karácsonyi ünnepséget szervezett a rászoruló időseknek, akikkel zenés műsorral és finomságokkal kedveskedtek.

Papp Fanni

Immáron tizedik alkalommal rendeztek karácsonyi ünnepséget a rászoruló időseknek Sopronban, ahol a városvezetés nevében Farkas Ciprián polgármester köszöntötte a jelenlévőket.

Nemsokára megszólal a karácsonyi csengő, amelynek hangja a család, a békesség és a szeretet melegét jelenti. Azt kívánom mindenkinek, hogy a lehető legjobb, legtöbb pillanatát éljük meg a karácsonyi csodának azokkal, akik fontosak az Önök számára

- mondta a polgármester.

A karácsonyi rendezvényen az ünnepi hangulatot a Bendzsó Music teremtette meg, majd a résztvevőket mindenféle innivalóval, süteményekkel és bejglivel kínálták meg. Mindezek mellett a szociális nyilvántartó rendszer tagjait, akik idén kaptak bármiféle szociális támogatást ajándékcsomaggal lepték meg. Ajándékcsomagot nyolcvan fő vehetett át, amiben édességek, karácsonyi sütemények, kávé és tea volt, illetve a Caola támogatásával kaptak kézkrémet, kéztörlőt és az idősek hintőpor. Ezenfelül mindenki kapott egy húszezer forint értékű ajándékutalványt, amit levásárolhatnak élelmiszerre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában