Jönnek a hófelhők

2023.12.05. 16:16

Figyelem! Lezárják két győri parkolóház nyitott szintjét

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú veszélyjelzést adott ki 2023. december 6-ára, szerdára Győr-Moson-Sopron területére, mivel akár az öt centimétert meghaladó havazás várható.

Kisalföld.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

Jelentős havazás, valamint fagypont körüli hőmérséklet esetén a parkolóházak bejáratainál, le- és felhajtó rámpáinál, valamint nyitott tetőszintjein fokozott csúszásveszélyre kell készülni. Elővigyázatossági okokból a Győr-Szol Zrt. a kezelésében lévő az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóház nyitott tetőszintjeit 2023. december 5-én 17 órától lezárja, ezeket a területeket az autósok átmenetileg nem vehetik igénybe.

A Dr. Petz Lajos parkolóház nyitott felső szintje egylőre nyitva marad, síkosságmentesítését az üzemeltető a rendelkezésre álló takarítási kapacitással továbbra is igyekszik biztosítani.

A Győr-Szol Zrt. mindent megtesz, hogy a parkolóházak nyitott tetőszintjei mielőbb úja használhatók legyenek. A szolgáltató nyomatékosan kéri az autósokat, hogy a parkolóházakat csak hómentes, letakarított járművel vegyék igénybe - közölte a győri szolgáltató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában