KSH

2023.11.21. 13:00

Egyéni gazdaságokról gyűjtenek adatokat Győrben

Kisalföld.hu

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Győrben rendszeres mezőgazdasági összeírást hajt végre "Egyéni gazdaságok decemberi összeírása 2023" címmel. A gazdáknak a növénytermesztésről, az állattenyésztésről, a mezőgazdasági tevékenységet végző munkaerőről, illetve a beruházásokkal és termeléssel összefüggő ráfordításokkal kapcsolatban kell adatokat szolgáltatniuk. A felvétel nem teljeskörű, a minta kiválasztása matematikai-statisztikai módszerrel történt, a válaszadás azonban az adatfelvételre kijelöltek számára kötelező. 

Az adatszolgáltatást lehetővé tették online is november 15. és 23. között. Az önkitöltés lehetőségével nem élőket összeírók keresik fel november 24. és december 15. között. A munkát a KSH megbízásából a Statek kft. alkalmazásában álló összeírók végzik, akik fényképes igazolványukat az adatfelvétel megkezdése előtt kötelesek felmutatni. Az összeírók csak a címlistán szereplő címeket keresik fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában